­

Nettbasert behandling av personopplysninger.
Denne personvernerklæringen gjelder for Antimus v/Samir Deumic, organisasjonsnummer 932 100 088, som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som Antimus.no får gjennom kundeforhold, e-post og nettsider.   

Personopplysninger som behandles.
Informasjon som innhentes er (når relevant): navn, adresse, e-post og telefonnummer. Antimus.no samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.  

Hvordan innhentes informasjon?
Kunder hos Antimus.no mottar informasjon med hjemmel i EU sitt regelverk for legitim interesse. Med andre ord fordi vi har grunn til å tro at du ønsker informasjon fra oss. Antimus.no samler inn opplysninger når personer tar kontakt, bestiller på våre nettsider, eller gjennom direkte kontakt. Informasjonen som innhentes gjøres for å kunne gi prioritert og førstehånds informasjon om våre produkter.  

Det er frivillig å oppgi personopplysninger.
Vi gjør deg oppmerksom på at det kan være vanskelig å få informasjon, eller gi deg tilgang til produkter eller tjenester uten personopplysningene. Vi oppretter kontaktinformasjon på bakgrunnen av informasjonen som gis. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss. Vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjepart.   

Hvordan lagres informasjonen?
Salg lagres i regnskapsprogrammet Visma eAccounting.  

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dette omfatter ikke faktura- og regnskapsopplysninger som vi etter loven må oppbevare.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter. Nettstedet vårt benytter Google reCapcha for å beskytte seg mot spam. Se Googles personvernregler.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger og hvordan disse brukes. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at Antimus.no ikke har overholdt sine plikter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no  

NB! Det forekommer at Antimus oppgir linker til eksterne nettsider (linker til samarbeidspartnere etc). Antimus er IKKE ansvarlig hverken for håndtering av personopplysninger, eller for innhold på eksterne nettsider. 

Kontaktinformasjon Antimus v/Samir Deumic, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Mob. 467 81 603

­